Mesajul ranitilor din Colectiv dupa ce au aflat ca unii i-au numit "satanisti": "Sa ramana inchistati in ipocrizia lor"


Ultimul update: Duminica 15 Noiembrie 2015 06:54
Data publicarii: Joi 12 Noiembrie 2015 18:27
Categorie: INCENDIU IN COLECTIV

Ranitii care au patimit atat au un mesaj pentru cei care considera ca si-au meritat lectia. ''Nu suntem satanisti.'' Ba mai mult, in aceste zile de recuperare dificila, tocmai rock-ul pe care il iubesc ii ajuta sa le fie mai bine.

Pusi la zid de societatea civila, dupa un sir impardonabil de gafe, reprezentantii Patriarhiei fac un pas inapoi.

Acestor tineri nu doar medicii le dau putere. Inclusiv muzica este un medicament vindecator.

Ranit: “Le transmitem foarte multa sanatate, sa ramana inchistati in ipocrizia lor, noi vom asculta in continuare muzica rock''

In timp ce acesti oameni atat de incercati vad in muzica o terapie pentru anumiti profesori de religie a fost un prilej de a-si arata adevarata fata: cea a unor persoane care nu inteleg nimic din ce isi doresc tinerii prezentului.

Profesor de religie "Prin ascultarea muzicii rock intri sub actiunea duhurilor necurate, esti stapanit de haos, de inclinarea spre violenta si sinucidere." - le explica un profesor elevilor.

In fata unor astfel de ''invataturi'', ranitii de la Colectiv nu pot decat sa zambeasca.

Ranit: "Sunt mai mult sau mai putin amuzante pentru ca sunt niste clisee mai mult sau mai putin aberante. Stiti bancul acela ca daca muzica rock este muzica lui Satana inseamna ca Satana are gusturi muzicale foarte bune''

Acum, Patriarhia Romana arata sprijin celor aflati in suferinta. Iar preotii recunosc ca si unii dintre ei asculta sau chiar canta muzica rock.

Preot Cristian Galeriu: ''Nici in muzica rock si nici in alte lucruri pe care le face omul nu este raul, raul este daca vrea sa-l faca. Sunt multi preoti si eu am multi ucenici care au ascultat rock, cunosc preoti care au cantat rock si acum sunt preoti exemplari: parintele Razvan Ionescu de la Paris''

Ranitii supravietuitori din clubul Colectiv au primit o viata noua in care vor schimba multe mai putin pasiunea pentru rock.

VIDEO PROTVPLUS.RO