În memoria lui Teo. GALERIE FOTO cu Goodbye to Gravity - imagini surprinse de Teodora Maftei

Teodora Maftei, cunoscută de apropiați drept Teo, a fost prietena celor din trupa Goodbye to Gravity și fotograful lor la multe concerte și evenimente. Teo a murit la spital, în noiembrie 2015, din cauza rănilor suferite în urma incendiului din Colectiv.

 • Fotografii realizate de Teodora Maftei (Teo)
  Albumul ”Mantras of War” a fost produs in decursul anului 2014 de catre bassistul Alex Pascu in studioul Traian 150 din Bucuresti.
 • Fotografii realizate de Teodora Maftei (Teo)
  Bucurestenii de la GOODBYE TO GRAVITY au lansat albumul ‘Mantras of War’ pe data de 30 octombrie 2015, in club Colectiv. Discul, care contine 10 piese, marca inceputul colaborarii cu Universal Music Romania.
 • Fotografii realizate de Teodora Maftei (Teo)
  Membrii trupei Goodbye to Gravity au fost in insula Santorini pentru a mixa albumul ”Mantras of War” la Black Rock Studios, cu ajutorul experimentatului inginer de sunet Kostas Kalimeris, care a colaborat cu numerosi artisti, precum Bring Me The Horizon, Steve Harris si Joe Bonamassa. Materialul a fost masterizat de Svante Forsbäck (cunoscut pentru colaborari cu trupe precum Rammstein, Volbeat si Amorphis) la studioul Chartmakers din Helsinki, Finlanda.
 • Fotografii realizate de Teodora Maftei (Teo)
  Alex Pascu, despre ‘Mantras of War’: "Nu am facut niciun rabat la calitate la acest disc. Albumul are un sound natural, organic, datorat in mare masura echipamentului analogic care s-a folosit la inregistrari si mixaj. Am vrut sa evitam sunetul plat si digital care, din pacate, domina productiile de metal modern si sa cream un spectru sonic larg si puternic, care sa sustina cat mai bine compozitiile."
 • Fotografii realizate de Teodora Maftei (Teo)
  "Suntem foarte incantati de rezultat!", spunea Andrei Galut, vocalistul trupei, despre album. "Pe ‘Mantras of War’ se simte ca trupa s-a inchegat in cei peste trei ani de activitate live, iar piesele au o directie bine definita: rapide, agresive, mentinand insa melodicitatea si refrenele ‘catchy’. Piesele sunt extrem de solicitante, dar abia asteptam sa le cantam live."
 • Fotografii realizate de Teodora Maftei (Teo)
  Vlad Busca, reprezentantul Universal Music România, in 2015: "Goodbye to Gravity este in mod cert una dintre cele mai promitatoare trupe din scena metal locala, cu un sound bine definit atat live cat si pe inregistrari. Ne-am intersectat de multe ori de-a lungul timpului si le-am admirat ambitia si profesionalismul, astfel decizia casei de discuri de a colabora cu ei a fost una foarte fireasca. Speram ca aceasta colaborare sa fie un pas inainte pentru toti cei implicati."
 • Fotografii realizate de Teodora Maftei (Teo)
  “Este o etapa foarte importanta pentru noi”, spune basistul Alex Pascu in 2015. “Suntem foarte mandri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevarat special pentru fanii rock din Romania.”
 • Fotografii realizate de Teodora Maftei (Teo)
  “Cu siguranta va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele doua albume ale noastre”, spunea Andrei Galut, in 2015, despre lansarea albumul ”Mantras of war” al trupei Goodbye to Gravity.
 • Fotografii realizate de Teodora Maftei (Teo)
  Goodbye to Gravity a fost o trupa metalcore din Bucuresti, infiintata in 2011. Din trupa au facut parte: Andrei Galut (solist), Alex Pascu (bas), Bogdan Lavinius Enache (tobe), Vlad Telea si Mihai Alexandru (chitaristi).
 • Fotografii realizate de Teodora Maftei (Teo)
  Trupa Goodbye to Gravity a avut un stil muzical diferit de celelalte trupe de heavy metal din Romania, fiind apreciata pentru "sound"-ul divers, considerat a putea concura cu albumele altor formatii din SUA sau Marea Britanie.

find_us

Expoziție caritabilă de fotografie, pentru o supraviețuitoare a tragediei din Colectiv

Goodbye to Gravity, emoționant. Chitara lui Mihai Alexandru de la concertul din Colectiv a ajuns la copii

Directorul firmei de artificii din Colectiv, interceptat când vorbea de distrugerea probelor, nu mai pleacă în Mauritius

Consiliul General al Capitalei a aprobat construirea unei maternități de către Asociația Colectiv GTG

Cele trei dosare de la Colectiv, reunite într-un singur proces la Tribunalul Bucureşti

Preşedintele Asociaţiei Colectiv: ”Domnule Bodog, unde este Raportul Colectiv? Care sunt măsurile luate?”

copacul dorintelor

Sute de oameni au trimis gânduri așternute pe hârtie victimelor incendiului din Colectiv

Asociația Colectiv GTG 3010: Donează un gând bun de Crăciun, miercuri, 20 decembrie

Termenul din procesul "Colectiv" a fost amânat încă o dată. Părinții victimelor aveau ochii în lacrimi

Rănit din Colectiv, mărturie tulburătoare: ”Am ajuns la Fundeni după un drum dramatic prin gropi”

Mesajul dur transmis parlamentarilor de unul dintre supraviețuitorii incendiului din Colectiv

Victimele tragediei de la Colectiv, comemorate în toată țara