Tendințele în amenajarea locuinței în 2021, cu arhitecta Laura Boghiu, la ILikeIT

Ultima actualizare: 05-01-2021 10:38
Tendințele în amenajarea locuinței în 2021, cu...
Cum devin aplicațiile sursă de inspirație în a...

Noul an vine cu tendințe diferite în domeniul decorațiunilor interioare și amenajării locuințelor.

Laura Boghiu, arhitect din emisiunea „Visuri la cheie” a vorbit despre acestea în emisiunea „ILikeIT” cu Iulia Ionescu.

 

O selecție de aplicații potrivite acestui scop ne ajută dacă avem planuri pentru amenajarea locuinței, a explicat Laura, spunând de unde se inspiră în proiectele sale.

„Cea mai cunoscută este Pinterest, preferatul tuturor, dar mai exista o aplicație când eram în facultate și o foloseam foarte mult, House, această aplicație are un plus față de Pinterest, îți arată și prețurile. Este gratuită, și aici se găsesc toate materialele legate de locuință, de la corpuri de iluminat la mobilier, dar și fotografii de inspirație. Pe acele fotografii, ne arată anumite produse, dacă le apăsăm, ne arată prețul lor, de unde le putem cumpăra” a spus Laura.

Mai sunt și alte opțiuni pentru persoanele în căutare de îmbinări armonioase ale funcționalităților cu stilul, a adăugat arhitecta.

„Mie îmi place foarte mult Pinterest dar și alte aplicații, mi se par mult mai bine structurate decât un website și prefer să intru pe aplicație sau să caut alte aplicații decât să intru pe un link. Vivre e foarte cunoscut la noi în România, cu decorațiuni și mobilier, aici se găsesc produse la prețuri mult mai moderate, sunt și produse scumpe dar media este undeva la mijloc, nu se găsesc produse exagerate, pentru orice buget.”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO