STIRILEPROTV.RO, primul site in clasamentul SATI si in luna august cu peste 3 milioane de unici

Ultima actualizare: 04-12-2012 14:36
SATI

Dupa ce, in iulie 2012, www.stirileprotv.ro a inregistrat un trafic record in Romania, conform masuratorilor oficiale ale SATI, acelasi rezultat a fost inregistrat si luna trecuta, in randul site-urilor de continut si de stiri generale.

Astfel, conform Studiului de Audienta si Trafic pe Internet (SATI), 3.052.473 de utilizatori UNICI au accesat www.stirileprotv.ro in luna august 2012. Urmatorii clasati in categoria stirilor generale, la o distanta de peste 140.000 de clienti unici, sunt realitatea.net, (cu 2.909.321 useri), libertatea.ro, gandul.info si cancan.ro.

La categoria stirilor din sport, www.sport.ro ramane in continuare site-ul cu cele mai multe vizite din Romania si in luna august 2012, inregistrand 2.486.459 de clienti unici si cu peste 50 de milioane de afisari: 50.800.107.

www.stirileprotv.ro face parte din grupul Internet ProTV, care a reusit in luna august 2012 sa inregistreze un trafic record si cu urmatoarele website-uri:  www.perfecte.ro - 1.271.744 clienti unici, www.procinema.ro - 962.212 clienti unici, www.profm.ro - 789.307 clienti unici, www.debarbati.ro - 604.967 clienti unici, www.yoda.ro - 557.824 clienti unici, www.foodstory.ro - 218.172 clienti unici

Printre evenimentele care au atras cele mai multe click-uri pe www.stirileprotv.ro in luna august 2012 s-au aflat: decizia Curtii Constitutionale privind referendumul organizat pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, informatiile privind organizarea examenului de bacalaureat, Jocurile Olimpice de la Londra, cutremurele din Iran, care au provocat sute de decese si evolutia monedei nationale in raport cu euro.

Stiri pe telefonul mobil si tableta - iOS si Android

In ceea ce priveste accesarile de pe platformele mobile, 2.998.803 de afisari au fost inregistrate in luna august pe m.stirileprotv.ro, care si-a atras userii cu cele mai noi stiri interne si internationale, dar si cu transmisii speciale LIVE ale evenimentelor. Astfel, m.stirileprotv.ro se claseaza pe locul 3 in topul SATI al mobisite-urilor din Romania, dupa m.sport.ro ( cu 11.560.507 afisari) si m.gsp.ro.

ProTV NEWS - online news channel de tip premium

Pro TV News, site-ul celui mai puternic program de news din Romania, www.stirileprotv.ro, ofera incepand din luna iulie, spectacolul vietii LIVE pe internet. Cu doar un click, ai acces, in fiecare zi, la un continut video si editorial de tip premium: programele Stirilor ProTv, editiile speciale ale redactiei stirilor, principalele evenimente ale zilei acoperite in format breaking-news, cu imagini si relatari IN DIRECT ale corespondentilor aflati in locurile fierbinti ale Romaniei.

Utilizatorii www.stirileprotv.ro pot, de asemenea, sa urmareasca emisiunile si campaniile marca Stirile ProTv. "Romania, te iubesc", "I Like IT", "Dupa 20 de ani", "Vremea" si "Apropo TV", productie foarte apreciata de telespectatorii ProTV. In fiecare zi, cele mai importante evenimente politice ale zilei sunt comentate si analizate in emisiunea online Gandul.live de pe gandul.info, impreuna cu directorul editorial Mediafax Grup, Claudiu Pandaru si editorialistul Gandul.info, Cristian Tudor Popescu.

ProTv News este disponibil din luna iulie, gratuit, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO