Samsung a lansat în România seria de telefoane inteligente Galaxy S20

Ultima actualizare: 13-03-2020 21:57
samsung
Shutterstock

Compania Samsung Electronics România a anunţat vineri lansarea comercială în România a seriei de telefoane inteligente Galaxy S20, formată din trei modele de telefoane: Galaxy S20, Galaxy S20+ şi Galaxy S20 Ultra.

 

Cele trei telefoane inteligente vor putea fi achiziţionate începând de vineri din magazinele fizice Samsung şi de pe site-ul samsung.com/ro, precum şi din magazinele partenerilor, informează Samsung Electronics România.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt echipate cu cea mai recentă tenhnologie 5G: Galaxy S20+ şi Galaxy S20 Ultra suportă atât sub-6 cât şi mmWave, iar Galaxy S20 suportă sub-6.

Ca şi sisteme de securitate, cele trei telefoane din seria S20 sunt protejate de Knox, platforma de securitate mobilă dezvoltată de Samsung, care protejează întreg dispozitivul, de la cip până la software, transmite Agerpres.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt disponibile în România în următoarele variante de culori: Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White; Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black, Cloud White; Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black.

Reprezentanţii Samsung România susţin că modelele de telefoane din seria S20 realizează cele mai performante fotografii făcute de pe un telefon inteligent.

"Telefoanele din seria Galaxy S20 schimbă fundamental modul în care surprindem şi împărtăşim cu ceilalţi felul în care vedem lumea. Acestea includ cele mai bune specificaţii de care au nevoie utilizatorii, şi le oferă cea mai bună experienţă mobilă. Aş aminti aici noua arhitectură a camerelor, care combină inteligenţa artificială cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung, de 108MP, care le dă acestora posibilitatea de a realiza cele mai bune fotografii făcute vreodată pe un smartphone", a comentat Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Romania & Bulgaria.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!