Samsung a lansat în România seria de telefoane inteligente Galaxy S20


Ultimul update: Vineri 13 Martie 2020 21:57
Data publicarii: Vineri 13 Martie 2020 21:49
Categorie: iLikeIT
samsung

Compania Samsung Electronics România a anunţat vineri lansarea comercială în România a seriei de telefoane inteligente Galaxy S20, formată din trei modele de telefoane: Galaxy S20, Galaxy S20+ şi Galaxy S20 Ultra.

 

Cele trei telefoane inteligente vor putea fi achiziţionate începând de vineri din magazinele fizice Samsung şi de pe site-ul samsung.com/ro, precum şi din magazinele partenerilor, informează Samsung Electronics România.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt echipate cu cea mai recentă tenhnologie 5G: Galaxy S20+ şi Galaxy S20 Ultra suportă atât sub-6 cât şi mmWave, iar Galaxy S20 suportă sub-6.

Ca şi sisteme de securitate, cele trei telefoane din seria S20 sunt protejate de Knox, platforma de securitate mobilă dezvoltată de Samsung, care protejează întreg dispozitivul, de la cip până la software, transmite Agerpres.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt disponibile în România în următoarele variante de culori: Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White; Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black, Cloud White; Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black.

Reprezentanţii Samsung România susţin că modelele de telefoane din seria S20 realizează cele mai performante fotografii făcute de pe un telefon inteligent.

"Telefoanele din seria Galaxy S20 schimbă fundamental modul în care surprindem şi împărtăşim cu ceilalţi felul în care vedem lumea. Acestea includ cele mai bune specificaţii de care au nevoie utilizatorii, şi le oferă cea mai bună experienţă mobilă. Aş aminti aici noua arhitectură a camerelor, care combină inteligenţa artificială cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung, de 108MP, care le dă acestora posibilitatea de a realiza cele mai bune fotografii făcute vreodată pe un smartphone", a comentat Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Romania & Bulgaria.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres