iLikeIT la IFA Berlin 2018. Lansări notabile: Motorola One, Nubia Alpha și Sony Aibo

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Una dintre promisiunile marilor producători de telefoane mobile este că în viitorul apropiat vom vedea primele smartphone-uri cu ecran flexibil. Iar la IFA Berlin 2018 a fost lansat un astfel de model.

Tot în capitala Germaniei a fost prezentat și un robot patruped care latră și ascultă de proprietar.

Telefonul flexibil vine de la Nubia și poate fi purtat la mână atunci când nu este folosit sau poate fi extins pentru apeluri.

Marian Andrei: ”Cu siguranță este unul dintre cele mai interesante gadgeturi de la IFA Berlin 2018 și ne dorim de mult timp telefoane cu ecran flexibil. Însă, o dată ce pui mâna pe un astfel de gadget, îți dai seama că este destul de greu de folosit. Ecranul este foarte îngust și este greu să citești pe el, de exemplu, conținut, știri, să vezi video-uri. Greu de citit și mailurile sau să răspunzi la un mesaj pe WhatsApp. Însă, e clar că ne arată direcția în care se îndreaptă aceste gadgeturi pe care le iubim atât de mult.”

Nubia Alpha este deocamdată prototip, dar ar putea ajunge în următorul an pe piață.

Marian Andrei: Despre Motorola One veți auzi foarte des în următoarea perioadă, din câteva motive foarte simple. Costă doar 300 de euro și oferă suficientă putere pentru acest preț, are baterie de 3000 mAh. Și mai interesant e că vine cu cea ce Google numește Android One, adică, în clipa în care Google lansează un Android nou, a doua zi e și pe acest telefon. Cel puțin 3 ani de acum încolo va primi update-uri de securitate.”

Un gadget foarte interesant la IFA Berlin 2018 vine de la Polaroid. Celebra linie de camere cu imprimante există și-n 2018. Doar că acest model nou poate primi fotografii și de pe smartphone pentru printarea lor.

George Buhnici: ”Așa arată cel mai nou Polaroid. Nu știu cât ați mai auzit în ultima vreme despre companie dar fac în continuare aceleași lucruri bine. Poze simple care pot fi apoi tipărite.”

Nostalgia costă 100 de dolari.

George Buhnici: ”Dacă iubiți cățeii, cel mai bine va puteți lua un cățel adevărat, câtă vreme îi puteți purta de grijă așa cum trebuie. Dacă nu, mai bine un Aibo. Acest robo-cățel care este în stare să facă multe lucruri printre care să te și distreze. Și are și personalitate. Adică nu poți să îl pui să facă orice. Însă, reacționează dacă îl strigi pe nume. Are o cameră prin care își vede stăpânul. Și-l recunoaște. Una aici, în năsuc și una aici în spate.”

Sony Aibo va fi lansat în Statele Unite ale Americii până la finele acestui an la un preț de animal cu pedigree: 2900 de dolari.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO