iLikeIT. Jocuri de week-end: World Soccer King aduce CM pe telefoane

Ultimul update: Vineri 22 Iunie 2018 10:03
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2018 08:51
Categorie: iLikeIT

Este vineri şi, aşa cum ne-a obişnuit, George Buhnici a pregătit deja celebra listă cu jocuri pentru weekend. Urmează aşadar ILikeIT.

Primul joc din lista de astăzi este World Soccer King, în trend cu isteria creată în perioada aceasta de Campionatul Mondial. Fotbalul de masă a fost reinterpretat pentru telefoanele mobile, iar regulile sunt simple. Pasaţi mingea de la un jucător la celălalt ţinând apăsat pe micuţul fotbalist, iar atunci când v-aţi creat o ocazie de gol, şutaţi folosind aceeaşi mişcare.

Adversarii sunt jucători reali, care pot fi în oricare colţ al lumii. Un meci durează două minute şi jumătate sau până când una dintre echipe marchează trei goluri.

Fiecare victorie aduce diverse bonusuri care pot fi folosite pentru a lua jucători mai buni.

World Soccer King este gratuit pentru Android şi IOS.

Producătorii de jocuri video lansează noi provocări pentru fani cu ajutorul realității virtuale

The Catapult este un alt joc care are ca scop învingerea adversarului şi, aşa cum îi spune şi numele, aici nu mai vorbim despre un sport cu balonul rotund, ci despre o competiţie cu bolovani care trebuie să lovească inamicii.

Ţineţi apăsat pe ecran ca să încărcaţi catapulta şi să trimiteţi proiectilul cu viteza necesară. Rând pe rând vor apărea pe ecran mai mulţi adversari, care, la rândul lor, ataca. The Catapult este gratuit pentru Android şi iOS.

Prime Peaks este un joc cu maşini. Potrivit regulamentului, trebuie să ajungeţi cât mai repede la finish pe un traseu cu multe obstacole. Este o luptă dusă contracronometru în care trebuie să fiţi atenţi la viteza, la sărituri şi să nu rămâneţi fără combustibil. Trebuie să adunaţi de pe traseu cât mai multe monede şi canistre cu benzină. Banii virtuali pot fi folosiţi apoi pentru a cumpăra alte vehicule mai rapide. Şi Prime Peaks este un joc gratuit.

Mahjong, un joc chinezesc, este ultimul din lista de astăzi. Trebuie să grupaţi două câte două piesele similare ca să descoperiţi cărţile ascunse. Sunt disponibile zeci de niveluri, unul mai complicat decât celălalt. Piesele trebuie găsite într-un timp cât mai scurt ca să primiţi maximul de stele. Şi Mahjong este gratuit.

iLikeIT. Jocurile recomandate pentru vacanța de vară

iLikeIT. Jocurile recomandate pentru vacanța de vară

incarcator wireless

iLikeIT. Cât de bune sunt încărcătoarele wireless pentru telefoane

Gadgetul cu ajutorul căruia îți poți controla animalul de companie de la distanță

Expoziție la Beijing: tancuri ghidate de la distanță și roboți care pot ridica mașini

Cum își spionează Google clienții: „Sunt informații foarte periculoase, după care poți fi identificat”

Samsung le prezintă clienților pierduți în lupta cu Apple un nou smartphone. Ce capacități are

Galaxy Note 9 a fost lansat. Cât de mare e noul telefon de la Samsung

comisia europeana, telefoane mobile, incarcator,

Anunțul Comisiei Europene privind introducerea unui încărcător comun pentru telefoanele mobile