iLikeIT. Jocuri de week-end: World Soccer King aduce CM pe telefoane

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2018 08:51
Categorie: iLikeIT

Este vineri şi, aşa cum ne-a obişnuit, George Buhnici a pregătit deja celebra listă cu jocuri pentru weekend. Urmează aşadar ILikeIT.

Primul joc din lista de astăzi este World Soccer King, în trend cu isteria creată în perioada aceasta de Campionatul Mondial. Fotbalul de masă a fost reinterpretat pentru telefoanele mobile, iar regulile sunt simple. Pasaţi mingea de la un jucător la celălalt ţinând apăsat pe micuţul fotbalist, iar atunci când v-aţi creat o ocazie de gol, şutaţi folosind aceeaşi mişcare.

Adversarii sunt jucători reali, care pot fi în oricare colţ al lumii. Un meci durează două minute şi jumătate sau până când una dintre echipe marchează trei goluri.

Fiecare victorie aduce diverse bonusuri care pot fi folosite pentru a lua jucători mai buni.

World Soccer King este gratuit pentru Android şi IOS.

The Catapult este un alt joc care are ca scop învingerea adversarului şi, aşa cum îi spune şi numele, aici nu mai vorbim despre un sport cu balonul rotund, ci despre o competiţie cu bolovani care trebuie să lovească inamicii.

Ţineţi apăsat pe ecran ca să încărcaţi catapulta şi să trimiteţi proiectilul cu viteza necesară. Rând pe rând vor apărea pe ecran mai mulţi adversari, care, la rândul lor, ataca. The Catapult este gratuit pentru Android şi iOS.

Prime Peaks este un joc cu maşini. Potrivit regulamentului, trebuie să ajungeţi cât mai repede la finish pe un traseu cu multe obstacole. Este o luptă dusă contracronometru în care trebuie să fiţi atenţi la viteza, la sărituri şi să nu rămâneţi fără combustibil. Trebuie să adunaţi de pe traseu cât mai multe monede şi canistre cu benzină. Banii virtuali pot fi folosiţi apoi pentru a cumpăra alte vehicule mai rapide. Şi Prime Peaks este un joc gratuit.

Mahjong, un joc chinezesc, este ultimul din lista de astăzi. Trebuie să grupaţi două câte două piesele similare ca să descoperiţi cărţile ascunse. Sunt disponibile zeci de niveluri, unul mai complicat decât celălalt. Piesele trebuie găsite într-un timp cât mai scurt ca să primiţi maximul de stele. Şi Mahjong este gratuit.

iLikeIT. Jocurile recomandate pentru vacanța de vară
iLikeIT. Jocurile recomandate pentru vacanța de vară
youtube tv
iLikeIT. Care este cel mai bun abonament pentru filme şi seriale online
Bătălie a roboţilor, la Bucureşti, sub privirile unei laureat al premiului Nobel
iLikeIT. Cine este românul care a inventat DVD-ul, iar acum e celebru în Silicon Valley
iLikeIT. Soluţiile care ar putea elimina complet şoferii din trafic
iLikeIT. Jocurile saptamanii, prezentate de George Buhnici
Dezvăluirea unui expert în securitate cibernetică despre parolele Facebook. Reacția companiei
realitate virtuala
iLikeIT. Realitatea virtuală folosită în tehnologii cu care configurăm maşina sau casa