iLikeIT. Jocul săptămânii este ”Ring of Elysium”, încă un Battle Royale, direct din China


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 15 Septembrie 2018 11:08
Categorie: iLikeIT

A venit acum momentul pentru jocul săptămânii, de la Marian. Încă un Battle Royale care promite, direct din China, Ring of Elysium!

Totul se rezumă zilele acestea la Battle Royale.

E genul de joc în care câștigă ultimul rămas în viață. Adică, ești aruncat pe o insula, cauți arme, cască și veste antiglonț și medicamente, apoi pleci în vânătoarea celorlalți 98 de jucători.

Sunt zeci de jocuri care caută să construiască pe intereseul gamerilor. Player Unknowns Battleground e primul care a atacat și capitalizat pe gen, devenind rapid cel mai jucat titlu de pe planetă.

Până când a apărut Fortnite în varianta gratuită Battle Royale.

Curând însă ar putea avea concurență puternică. Direct din China, finanțat de uriașul Tencent, investitor deja în PUBG, Clash Royale, Electronic Arts și Activision. Ring of Elysium e noul titlu de lupta de supraviețuire.

Și punctează corect acolo unde PUBG a greșit. E mult mai bine optimizat, are și mai multe arme și jucătorii au mai multă libertate de mișcare pe hărțile uriașe. Adică, poți să iei deltaplanul ca să ajungi mai repede într-un alt colț sau poți să coborî versanții cu placa de snowboard.

Ring of Elysium va fi disponibil pe Steam începând cu 19 septembrie.

Cu ce e diferit de alte jocuri de genul? Vremea se schimbă. Din senin pot apărea avalanșe care distrug totul în cale. Fie temperatura poate scădea brusc, iar asta îi împinge pe jucători să caute alte zone mai confortabile. Poți să faci și niște cățărări pe munți, totul pentru poziții mai avantajoase în fața altor jucători.

Ring Of Elysium pare pachetul complet și abia așteptăm să-l jucăm în versiunea completă.

iLikeIt. Jocul săptămânii: Detroit Become Human, care imită universul din „Westworld”
iLikeIT. Jocul săptămânii: The Crew 2
iLikeIT. Jocul săptămânii este românesc și face referiri la perioada comunistă: Black The Fall