iLikeIT. Castile audio nu mai transmit sunetul obisnuit prin lobul urechii. Ce solutie inedita au gasit producatorii


Ultimul update: Joi 23 Ianuarie 2014 01:48
Data publicarii: Luni 20 Ianuarie 2014 09:00
Categorie: iLikeIT

Un sunet bun inseamna relaxare, calm, o petrecere reusita sau siguranta pentru pietoni si soferi. Inceputul de an ne aduce sisteme audio, casti spectaculoase dar si gadgeturi care ne fac viata mai usoara.

In America, totul pare supradimensionat: masinile, portiile de mancare, chiar si boxele incintele mari audio. Exista chiar si o varianta mai spectaculoasa: boxa camuflata in piatra. In categoria "difuzoare camuflate" intra si boxa transparenta. Arata bine imprastiata prin camera, iar sunetul ne va face sa dansam de placere.

Cea mai multa muzica o "savuram" insa pe drum. FiiO ne propune un player si un amplificator de inalta definitie.

Vi s-a intamplat vreodata sa aveti castile pe cap si sa nu auziti ce se intampla in jurul dumneavoastra? Cu castile BackBeat Go2 nu mai e cazul. Sunt casti care nu mai transmit sunetul obisnuit prin lobul urechii, ci prin conductie osoasa. Aici exista niste senzori foarte puternici care transmit vibratie in os, iar prin os sunetul ajunge in urechea interna.

Cat de tare e asta? Suna S.F. dar se aude excelent si sunt perfecte, mai ales in medii foarte zgomotoase. Sunetul ajunge la ureche, dar poti auzi tot din jurul tau.