iLikeIT. Care sunt singurele huse care pot proteja cu adevărat un telefon

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Accesoriile pentru telefoanele mobile sunt o piață de 240 de miliarde de dolari la nivel global. Indiferent că vorbim de o banală carcasă sau accesorii care ne pot ajuta să folosim smartphone-ul mai bine, există ceva pentru toată lumea.

Degeaba avem telefoane superbe dacă la prima căzătură nu mai sunt bune de nimic.

Și pe bună dreptate, husele au ajuns cel mai popular accesoriu pentru smartphone-uri. Însă puține huse pot proteja cu adevărat prețiosul gadget. Compania Mous se laudă cu cea mai rezistență carcasa din lume. Așa cum arată și experimentele lor, telefonul nu pățește nimic nici dacă atinge betonul după un zbor de 45 de metri. Și nu e întâmplător rezultatul.

În lateralul husei există mici pernuțe de aer care absorb din puterea impactului, astfel că nici componentele din telefon nu au de suferit.

O altă husă foarte interesantă vine de la Mega Tiny. Protejează telefonul în caz de lovituri, dar ce e diferită la ea este că spatele carcasei are un adeziv special pentru a putea lipi smartphone-ul de orice suprafață. Chiar și pentru o face poze, dacă nu vreți să dați telefonul unui străin. Pe spate pot fi lipite și alte plăci decorative, inclusiv o oglindă rezistență la șocuri sau un desfăcător de sticle.

Zhiyun este accesoriul perfect pentru cei care filmează mult și vor imagini de calitate. Acesta este un stabilizator de imagine pentru toate telefoanele cu Android și iOS. Gadgetul încearcă să compenseze toate mișcările de mână, ca filmarea să rămână perfect stabilizată în orice condiții, chiar și dacă alergați. Se conectează la smartphone printr-o aplicație specială. Acest stabilizator costă 130 de dolari, la o treime din prețul concurenței.

GameSir este accesoriul ideal pentru cei care se joacă pe telefoanele mobile. Este o mini-stație de conectare prin care puteți adaugă telefonului un mouse și o tastatură, ideal pentru jocurile precum Fortnite sau PUB G (PAB GI), care sunt acum la mare căutare pe smartphone-uri.

GameSir costă 40 de dolari și puteți conecta la el orice tip de mouse sau de tastatură.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO