Vineri se deschide partia de snow tubing din statiunea montana Straja. Cat va costa o "aventura" pe colac

Ultima actualizare: 02-02-2014 06:57
snow tubing

 Prima partie de snow tubing din zona de vest a tarii se va deschide vineri, 31 ianuarie, in statiunea Straja din judetul Hunedoara.

 Deschiderea oficiala a noii partii va avea loc la ora 10:00. Sunt asteptati sa testeze noul sport pe partie sute de turisti care au rezervat aproape toate locurile de cazare din statiunea Straja, in weekend-ul ce urmeaza.

Partia de snow tubing masoara 200 de metri si este situate in apropiere de Platoul Soarelui. Este dotata cu o instalatie speciala care trage un colac de la baza partiei pana in partea superioara. Acolo sus, colacul se desprinde de instalatie si coboara, cu viteza, in vale.

Instalatia de snow tubing are un sistem de prindere, iar turistul se pune in colac, iar instalatia il trage pana sus. Sus are un sistem automatizat de debarcare care il dezleaga de pe linie, iar de acolo intra direct pe traseul de tubing. Partia are si denivelari, pentru a fi un pic mai palpitanta plecarea”, a spus Valentin Huda, administratorul partiei.

Partia de snow tubing poate deservI 500 de turisti pe ora. Pretul pentru o urcare este de 3 lei, urmand a fi implementat si un sistem pe cartela. Daca un turist va alege sa urce de mai multe ori pe aceasta instalatie, pretul se va reduce.

Noua investitie facuta la Straja are o valoare de 40.000 de euro.
.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO