Un politist din Vulcan este acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un minor de 16 ani

Ultima actualizare: 29-08-2012 12:53
suspect

Acuzatii grave planeaza asupra unui politist din Vulcan, iubitul viceprimaritei din localitate. Barbatul este banuit ca ar fi intretinut relatii sexuale cu copiii viceprimarului in varsta de 16 si 19 ani si ar fi furat 500 de euro de la tatal acestora.

In plus, fata edilului este si ea suspectata ca ar fi asistat la relatiile sexuale dintre fratele ei si politist.

Aseara, politistii de la investigatii criminale din Deva au perchezitionat trei locuinte apartinand viceprimarului si iubitului acesteia. De acolo au ridicat mai multe aparate foto si unitati de stocare a informatiilor, pe care se banuieste ca ar fi pastrate fotografii compromitatoare.

Politistul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi dus in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

Impreuna cu politistul este cercetata si fiica viceprimaritei. Ea a fost audiata toata noaptea, iar astazi a fost lasata sa isi sustina examenul de bacalaureat.

Politistul angajat la biroul de ordine publica din Vulcan este cercetat si de catre superiorii sai. Daca va primi mandate de arestare preventive el va fi suspendat din functie. Atat politistul, cat si viceprimarita neaga intreaga poveste, iar femeia afirma cu tarie ca la mijloc ar putea fi vorba despre o razbunare politica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO