Traian Berbeceanu, cercetat penal pentru noi acuzatii. Ar fi primit mita o masina de 20.000 de euro. Ce spune comisarul

Ultima actualizare: 19-05-2014 00:02

Comisarul Traian Berbeceanu, fostul sef al politistilor de la Crima Organizata din Alba Iulia are din nou probleme cu procurorii DIICOT.

 

El a fost pus sub urmarire penala pentru noi capete de acuzare, in povestea in care este deja suspectat ca ar fi favorizat o grupare infractionala careia i-ar fi furnizat informatii din ancheta. Berbeceanu este de asemenea acuzat ca ar fi primit mita o masina, in valoare de 20.000 de euro. Politistul neaga insa toate acuzatiile.

Reporter: Ce se intampla aici are legatura cu DNA -ul?
Traian Berbeceanu: Da, sunt doua dosare. Pe aceasta stare de fapt care s-a dovedit sa fie falsa de la un capat la altul s-a facut o extindere pe noi infractiuni .Din punctul meu de vedere este o eroare totala.
Reporter: Sunteti acuzat de luare de mita?
Traian Berbeceanu: Va rog frumos sa-i intrebati pe procurori.
Reporter: Ne puteti estima cum ati luat masina?
Traian Berbeceanu: A fost un schimb intre doua autoturisme cu o diferenta platita

 Traian Berbeceanu a stat in arest din 24 octombrie pana în 26 noiembrie (2013), fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscala cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei. In urma cu doua luni, procurorii DNA au descoperit ca Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba, a stat pe nedrept dupa gratii.

Potrivit anchetatorilor, procurorul sef al DIICOT Alba, un politist si un fost procuror ii inscenasera totul din razbunare.
I-au fabricat, spun investigatorii, un dosar plin de marturii si dovezi mincinoase, in baza caruia au obtinut arestarea lui preventiva. Acum, cei trei sunt anchetati.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO