Bestia cu chip de om. Un tata vitreg si-a violat fiica de 15 ani. Cosmarul fetei a luat sfarsit

Ultima actualizare: 29-10-2012 19:34

 Timp de trei ani de zile si-a obligat fiica vitrega sa intretina relatii sexuale cu el. Este vorba despre un barbat de 39 de ani din judetul Hunedoara care a ajuns pe mana politistilor, dupa ce fata lui a dat totul in vileag.

 Copila, de numai 15 ani a trecut in tot acest timp, prin clipe de cosmar. A fost batuta cu biciul si amenintata cu moartea pentru a pastra tacerea.

In cursul cercetarilor, procurorii au descoperit ca barbatul isi viola fiica vitrega inca din anul 2009, pe cand aceasta avea numai 13 ani. Si mai grav de atat este faptul ca mama copilei aflase de ororile la care era supusa aceasta, insa a pastrat tacerea. In urma cu cateva zile, fata a decis sa anunte politia despre tot ce i se intampla. A povestit mai intai toata drama ei unor angajate ale Primariei din comuna Rapoltu Mare, acolo unde si locuia.

Aseara, violatorul a fost retinut de oamenii legii, iar astazi urmeza sa fie dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Pentru viol, acesta risca sa ajunga la inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO