Turism cu tricicleta electrica. Afacerea pusa pe roate, cu doar 2000 de euro, de cativa tineri curajosi

Ultima actualizare: 14-07-2015 07:02

Trei tineri curajosi din Alba si Cluj au adus in Romania o afacere cu succes rapid. In cele mai vizitate orase, ei inchiriaza triciclete electrice cu ajutorul carora le fac turistilor vacanta mult mai relaxanta.

Oamenii pot admira astfel locurile intr-o plimbare comoda si sigura, inclusiv pentru cei mai mici vizitatori.

Cu 2.000 de euro, Lucian si Cosmin au dat startul afacerii pe trei roti la Alba Iulia, dupa modelul oraselor turistice din strainatate.

"Am inceput cu patru biciclete in Alba Iulia anul trecut, in septembrie. Am simtit potentialul si am decis ca trebuie sa-l exploatam la nivel national”, a explicat Lucian.

N-a trecut nici un an si au acum peste 200 de triciclete, in cele mai vizitate orase ale tarii.

Claudiu a venit la Alba Iulia cu cei doi copii, iar cei 4 kilometri, cat are turul cetatii, au fost o plimbare relaxanta.

Claudiu, client: "Am vrut sa mai diversific, ca mergem tot pe jos la plimbare si copiilor le-a placut."

La Cluj, inspirata de ideea fostilor colegi de facultate, Simina si-a lansat propria afacere cu triciclete electrice. Si n-a dat gres.

"Turistii sunt foarte incantati, sunt grupuri mari care vin si inchiriaza. Avem clienti adolescenti, chiar si oameni putin mai in varsta care vor sa se distreze”, a explicat Simina.

Tricicletele electrice sunt alegerea perfecta pentru a vizita Clujul, intr-o zi calduroasa de vara. Sunt extrem de silentioase, economice si consuma la o incarcare cat un bec. Cei care vor sa se plimbe nu trebuie sa aiba permis de conducere, ci trebuie sa respecte regulile de circulatie pentru biciclisti.

Intreprinzatori, pe langa inchirierea tricicletelor, cei trei tineri vand si scutere. Intr-o lume atat de aglomerata, cei trei tineri cred afacerea cu triciclete s-ar putea dezvolat si mai mult.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO