Statul se transforma de anul viitor in cea mai luxoasa agentie imobiliara din Romania

Ultima actualizare: 23-10-2012 17:00

Peste 730 de imobile care apartin RAPPS vor fi scoase la vanzare. In multe locuiesc fosti sau actuali ministri, consilieri, parlamentari sau rudele lor.

Lista acestor proprietati, amplasate in zone scumpe, nu a fost facuta publica niciodata. Inclusiv fiica sefei Secretariatului General al Guvernului detine o firma cu sediul intr-o cladire a RAPPS, institutie aflata in subordinea mamei sale.

Gheorghe Ialomitianu, ministrul Finantelor, sta intr-un apartament al RAAPPS. Nu s-a hotarat inca daca va incerca sa-l cumpere cand va fi scos la vanzare. Ministrului nu-i pica insa bine ca apartamentul sau va fi deschis pentru vizionari, asa cum se intampla in lumea oamenilor obisnuiti.

Secretarul General al Guvernului promite ca demnitarii nu vor beneficia de tratament preferential la licitatii si ca va castiga cel care ofera cel mai bun pret.

In aceasta situatie ar putea fi si fiica doamenei Daniela Andreescu, secretarul general al Guvernului. Irina Zisman se bucura de cateva spatii pe care le foloseste pentru firma sa de evenimente.

La 24 de ani, fata sefei SGG este un intreprinzator de succes, are doua spatii inchiriate de la RAPPS, la o aruncatura de bat de centru. Angajatii nu au vrut sa comenteze.

Mama sa, da. Ar plati chirie pentru unul dintre ele.

Printre proprietatile scoase la vanzare sunt locuinte ocupate de Mircea Geoana, de seful DNA, Daniel Morar, sau de fosta atelta Doina Melinte.

Au fost scoase la licitatie si apartamente din blocuri in care locuiesc ministrul Daniel Funeriu , fostul ministru Attila Cseke, sau europarlamentarul Adrian Severin.

Pe lista se regasesc si doua apartamente dintr-un bloc pe strada Constantin Prezan, in care, la un momendat, au locuit, in aceeasi perioada, Adrian Nastase, Traian Basescu si Nicolae Vacaroiu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO