Reacţia premierului după ce Kaufland a anunţat creşterea salariilor brute. Nou atac la multinaţionale


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 10 Noiembrie 2017 10:27
Categorie: Stiri Economice
sedinta de guvern

Anunţul făcut de retailer după "revoluţia fiscală" nu i-a schimbat şefului Guvernului părerea despre companiile multinaţionale

"Apreciem faptul că oamenii de bună-credință și liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliți de „fostul” lor coleg, Bogdan Hossu. Acesta, mai nou, s-a transformat în liderul de sindicat al bancherilor și al unor oameni de afaceri, care vor să scoată bani din țară, fără să plătească impozite statului român, adică nouă, românilor, pentru sănătate, educație, infrastructură", a comentat Mihai Tudose, după ce a postat pe Facebook ştirea privind creşterea salariilor brute.

Retailerul Kaufland România a anunţat joi seara că preia contribuţiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului, ca urmare a modificărilor legislative, începând cu data de 1 ianuarie 2018. Astfel, angajaţii companiei vor avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în şapte ţări şi o reţea de 115 magazine în România.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO