De la angajat la McDonald's a ajuns sa fie milionar la 19 ani. Afacerea pornita de acest tanar in propriul dormitor

16-08-2016 17:51


Robert Mfune

Un tanar a devenit milionar inainte sa implineasca varsta de 20 de ani, iar primele sume importante de bani le-a castigat din dormitorul sau, in timp ce lucra part-time la McDonald's.

Robert Mfune avea doar 16 ani atunci cand a inceput sa invete cu ce se mananca tranzactiile la bursa, in timp ce facea unele comisioane la o firma de finante, dupa cursuri. A inceput sa faca si el tranzactii la bursa de acasa, din Southampton, la 17 ani, si a facut bani suficienti incat sa-si cumpere un Bentley de 150.000 de euro, relateaza Daily Mail. Tanarul i-a cumparat si mamei sale o casa si o masina.

Succesul a inceput atunci cand s-a angajat, in timpul facultatii, la o firma unde a invatat toate siretlicurile meseriei. La 17 ani facea tranzactii de acasa, cu un cont pe numele mamei sale, in timp ce muncea la McDonald's si studia pentru examene.

Ulterior, la 18 ani, a fost ajutat de un specialist sa-si faca propriul cont pe care acum il foloseste pentru a-si creste averea. Robert are o colectie de masini de lux, printre care un Range Rover si un Bentley continental GT auriu.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO