CT Popescu: In ce-i priveste pe muncitorii de la Oltchim si combinatul, Dumnezeu cu mila

Ultima actualizare: 26-09-2012 03:15
CTP

Dan Diaconescu a castigat - e oficial. USL ii convine ca muncitorii de la Oltchim sa-si ceara de acum salariile de la patronul OTV, lasand in pace guvernul Ponta, scrie Ziarul Financiar.

Comentariul lui Cristian Tudor Popescu in legatura cu privatizarea combinatului Oltchim:

Cand scriu aceste randuri inca nu s-a anuntat rezultatul bataliei pentru vanzarea actiunilor Oltchim. Dar un castigator exista deja.

Dar un castigator exista deja. In premiera in Romania, licitatia de la Ministerul Economiei s-a transformat intr-un show televizat in direct, cu un inalt functionar al statului, seful privatizarii, talentatul domn Vulpescu, amintind de un politist care conduce circulatia cu miscari de street-dancer intr-un clip recent pe YouTube, si un invitat special, Dan Diaconescu, venit sa-si faca imagine.

Afisand o relaxare maxima, ma intreb cat de gustata de muncitorii de la Oltchim, dl Vulpescu a lansat poante – „urma scapa turma”, „plicurile sunt cam subtirele” – a creat suspans, prelungind actoriceste anuntarea cifrelor din oferte, s-a intretinut familiar-ironic cu presa.

Dan Diaconescu n-a pierdut niciun prilej sa turuie ca audienta showului „capitalist” Vanzarea Oltchim in minutul de aur va fi fara precedent, ca el, impreuna cu poporul roman, care i se va alatura in masa la cumpararea de actiuni Oltchim, fie si cu cate 1 euro, va castiga, si nu ciocoii, ca a fost si ramane numarul 1, ca oferta sa de 203 milioane lei e de nerefuzat, iar banii vor merge chiar de luni la muncitorii combinatului, prin plata salariilor restante.

Mai multe pe www.gandul.info.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO