Ce este ”Roata Vieții”, cea mai bună rețetă financiară dacă vreți să o duceți bine cu banii

Ultima actualizare: 29-12-2021 16:52

Este finalul lunii decembrie, acea perioadă în care mulți români încearcă să își mai achite împrumuturile, ca să nu intre cu datorii în noul an.

 

Alții își pregătesc haine roșii pentru Revelion, pentru a atrage norocul ori își pun bani în buzunar în noaptea dintre ani, ca să le meargă bine din punct de vedere financiar.

Dincolo de superstiții însă, există și alte retețe mai sigure pentru a o duce mai bine cu banii.

Anamaria Ciuhuță, trainer de educație financiară, a fost invitata colegei noastre Ștefana Todică la emisiunea iBani:

”Cel mai bine ar fi să ne organizăm. În luna decembrie sau în luna ianuarie noi trebuie să ne stabilim niște obiective. Indiferent ce îmi doresc, s-a stabilit că oamenii care își fac obiective și le scriu, le notează, ajung mult mai repede acolo, sunt oameni de succes. Ce putem să facem ca să ne stabilim corect obiectivele, putem să facem un exercițiu, cum este exercițiul Roata Vieții, în care iau câteva aspecte importante, arii importante din viața mea, fac o evaluare, văd unde stau..Și văd care sunt cele cu note mai mici. Și atunci îmi propun ca anul viitor să mă concentrez pe acea zonă. Pe dezvoltare personală, pe dezvoltare profesională, vreau îmi cresc veniturile, o să citesc despre investiții și așa mai departe.”

Puteţi urmări întreg interviul despre cum putem atrage prosperitatea în noul an pe site-ul nostru, stirileprotv.ro, la secţiunea iBani.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO