Patru romani au fost raniti in atacurile din Belgia, iar trei dintre ei au fost transportati la spital. In ce stare se afla

Ultima actualizare: 25-03-2016 07:08

Patru romani au fost raniti in atentatele de marti, iar doi dintre acestia se afla internati in spital, pentru a primi ingrijiri medicale, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. Unul dintre raniti este minor.

Dintre acestia, trei cetateni romani se afla in spital, iar unul a fost deja externat, mai transmite MAE.

Cristina Calintaru se afla pe aeroportul Zaventem dimineata in momentul in care totul in jurul ei a sarit in aer. Timpul parca s-a oprit , dupa care s-a instalat panica si oamenii au inceput sa fuga fara sa stie ce s-a intamplat. Romanca de 47 de ani este din Constanta si este director economic la Autoritatea Navala. Colegii ei au luat imediat legatura cu ea.

Liviu Cazan, seful Autoritatii Navale Romane: "Am fost socati dimineata cand am aflat ca avem un coleg ranit in aeroportul din Bruxelles, din fericire dansa a putut sa ne comunice ca nu e intr-o stare deosebit de grava, e ranita la picior, e in spital, tinem legatura cu ea si cu familia. si ii acordam tot sprijinul nostru. Ea spune ca in jurul dansei erau victime, persoane decedate, si ea a fost efectiv la locul deflagratiei."

Medicii au operat-o de urgenta la picior, dupa cum ne-a transmis chiar ea. Cristina se afla inca sub emotiile socului imens pe care l-a suferit.

Ministerul Afacerilor Externe a instituit o celula de criza si a pus la dispozitie numerele ambasadei din Belgia pentru familiile celor care s-ar fi putut afla in locurile atentatelor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO