Vedetele Pro sprijina campania Politiei pentru siguranta in trafic

Ultima actualizare: 16-05-2012 17:44
Campanie pentru siguranta in trafic

"Accidentele se pot intampla oricui. Ai mai multa grija in trafic!” este o campanie initiata de Politia Capitalei, dupa un concept al agentiei “Arsenoaiei & Mătăsel”.

Campania este sustinuta de Pro Tv, Acasa, Pro Cinema, sport.ro, MTV si se va desfasura intre 17 si 23 noiembrie.

Numai de la inceputul acestui an, in Bucuresti, au avut loc peste 1000 de accidente de circulatie grave. 950 de persoane au fost ranite grav, iar 118 si-au pierdut viata. Dincolo de aceste cifre din statistica Politiei Capitalei se afla insa tragedia mult mai multor oameni care inca mai sufera din cauza acelei singure secunde de neatentie care a produs accidentul, se afla oameni care mai exista doar in amintirile celorlalti. Statisticile nu pot masura durerea. Ele pot doar sa atraga atentia asupra unor realitati.

“Mie nu mi se poate intampla asa ceva!” – aceasta este una dintre cele mai frecvente atitudini, pe care cei mai multi o afiseaza in mod aproape inconstient. Persoanele publice, sportivii, vedetele de televiziune sunt percepute, in general, ca fiind ocolite de astfel de drame. Dar daca, timp de o saptamana, un numar impresionant de vedete ar aparea in fata telespectatorilor in scaune cu rotile tocmai pentru a atrage atentia asupra faptului ca toti devenim vulnerabili intr-un moment de neatentie?

De la emisiunile de stiri, la cele de divertisment, de la emisiunile cu specific cultural, pana la cele tip concurs, Pro Tv, Acasa, Pro Cinema, sport.ro si MTV vor sprijini campania initiata de Politia Capitalei si vor atrage atentia asupra faptului ca o secunda de (ne)atentie poate face uneori diferenta intre viata si moarte.        

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO