Trimisi la Caracal sa faca plangere, desi au fost furati la Costinesti

Ultima actualizare: 06-05-2012 12:57

UPDATE: Nu vor uita cu siguranta vacanta de anul acesta de la Costinesti, si nu pentru ca s-au distrat, ci pentru ca dupa doar doua zile au fost calcati de hoti!

Este vorba despre doi turisti, pentru care surpriza adevarata a venit la politie, unde agentul care era de serviciu i-a anuntat ca plangerea lor trebuie depusa la sectia din orasul de unde provin, adica la Caracal.

Motivul - sunt prea putini politisti si prea multe furturi. Sefii lui il vor trage insa la raspundere. Recunosc totusi ca sunt doar 240 de agenti pe litoral, iar numarul cazurilor de acest fel din ce in ce mai mare.

Lia si Sorin au venit la mare si s-au cazat intr-o vila din Costinesti. Dupa doua zile au ramas fara bani si telefon. Au dormit cu usa descuiata si cineva a intrat peste ei in camera si a furat ce-a gasit. Cand au vazut c-au fost pradati, tinerii s-au dus la politie. Dar acolo au avut alt soc. Agentul de la sectie i-a trimis la Caracal.

Tinerii au cerut o explicatie si au primit una care i-a lasat masca. Superiorii au recunoscut ca politistul la care au mers cei doi tineri sa depuna plangere a gresit.

Nu doar turistii cad victime hotilor care intra fara teama in vile sau pensiuni. Proprietarii sunt si ei patiti.

Un barbat din statiunea 2 Mai, de pilda, a avut un asemenea ghinion. Camerele de supraveghere i-au surprins pe doi indivizi care i-au spart lacatul de la poarta vilei si au intrat in curte, de unde au furat un ATV.

Barbatul va mai depune o plangere, desi nici celelalte cazuri nu au fost rezolvate pana acum.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO