Tanara gasita inecata in Dunare a fost omorata! Sotul disparut e suspect


Ultimul update: Joi 19 Aprilie 2012 12:56
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri actuale
Cernavoda

Rezultatele necropsiei in cazul Gabrielei Mitu, tanara inecata in Dunare, indica ca aceasta a fost omorata si nu ca s-a sinucis. Principalul suspect este chiar sotul acesteia, Bogdan Mitu.

Este declaratia prim-procurorului Parchetului Tribunalului Constanta, Valentin Stefan, care a adaugat ca rezultatele necropsiei arata ca tanara avea echimoze puternice la nivelul ambelor axile.

"De altfel, si declaratia minorului care era impreuna cu cei doi soti in momentul producerii crimei indica exact cum s-au desfasurat evenimentele. Bogdan Mitu, sotul Gabrielei, ar fi scos-o pe aceasta cu forta din masina, ar fi inecat-o si apoi s-a aruncat si el in apele Canalului”, a declarat Valentin Stefan.

Prim-procurorul de pe langa Tribunalul Constanta a mai spus ca la momentul actual nu exista niciun indiciu care sa arate o legatura intre crima produsa pe malul Canalului Dunarea-Marea Neagra si uciderea sotilor Elena si Petre Garoafa.

Sotia lui Bogdan Mitu, Gabriela Mitu, in varsta de 22 de ani, a murit luni, dupa ce s-a inecat in apele Canalului Dunare - Marea Neagra.

Potrivit Politiei Judetene Constanta, lucratorii Postului de Politie Transporturi Navale Cernavoda au fost sesizati, luni, la ora 14.40, ca pe malul stang al Canalului Dunare - Marea Neagra a oprit un autoturism Opel din care au coborat doua persoane care au intrat in apa. Ulterior, la o distanta de aproximativ 50 de metri de autoturism, in apele canalului a fost gasit cadavrul Gabrielei Mitu. De asemenea, s-a stabilit ca autoturismul apartine sotului acesteia, Bogdan Mitu, de 30 de ani, din aceeasi localitate, banuit a fi a doua persoana care a intrat in apa.

In prezent, Bogdan Mitu este dat in urmarire.

Marti dupa-amiaza, cadavrul Elenei Garoafa (55 de ani), mama tinerei din Cernavoda care s-a inecat in Dunare, a fost gasit intr-un sifonier din locuinta femeii. Sub un pat, in beciul casei din locuinta familiei a fost gasit, tot marti, si cadavrul tatalui tinerei din Cernavoda, Petre Garoafa (62 de ani).

Concluziile preliminare ale medicilor legisti arata ca parintii Gabrielei Mitu au fost ucisi cu 25-30 de lovituri de cutit.
Miercuri seara, Gheorghe Deli-Iorga, prietenul lui Bogdan Mitu, a recunoscut ca i-a ucis pe parintii Gabrielei Mitu.

Incredibil! Amicul suspectului a recunoscut 2 din crimele de la Cernavoda

 

Sursa: Pro TV

Tags: crime,

Cazul de la Cernavoda: Sotii Bogdan si Gabriela au dus o existenta dubla
Sinucidere sau crima in cazul sotilor care s-au aruncat impreuna in Dunare?
Asasinul din Cernavoda a fost arestat!
VIDEO PROTVPLUS.RO