Si-a atacat partenera de viata in somn, iar apoi a incercat sa se omoare!

Dată publicare: 28-01-2009 00:00
Dată actualizare: 17-09-2012 06:31


Cutit

Gest inexplicabil pentru un batran de 76 de ani, din Campia Turzii, care si-a atacat partenera de viata in somn si apoi a incercat si el sa se omoare.


Cand a deschis ochii, femeia a vazut o imagine de groaza. Omul de 81 se napustise pur si simplu asupra ei cu cutitul. A ramas in viata doar pentru ca a mai avut putere sa iasa afara si sa ceara ajutorul vecinilor. 

Femeia traia impreuna cu batranul, de 15 ani. Fiecare avea cate un apartament in Campia Turzii, asa ca nu locuiau tot timpul impreuna. Spune insa ca partenerul de viata nu i-a dat niciodata de banuit ca ar fi violent. 

Dupa incidentul de marti seara, amadoi au fost transportati cu ambulanta la spital. Atat ea, cat si agresorul sunt in afara oricarui pericol, dupa ce amandoi au fost operati. 

Ajunsa pe patul de spital, femeia isi aminteste cu groaza de momentul in care s-a dezlantuit iadul. Batranul a sarit sa o bata din senin, spune ea.

Vecinii spun ca au auzit tipete din apartamentul celor doi, asa ca au iesit sa vada ce se intampla. Femeia a iesit repede din apartament, plina de sange si le-a povestit totul. Intre timp, barbatul s-a ranit si el.

Imediat au ajuns doua ambulante, care i-au transportat pe raniti la spital.

Politistii incearca acum sa afle exact ce s-a intamplat in casa celor doi.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO