Sageata Albastra, congelator pe roti! Zeci de calatori au dardait!

Ultima actualizare: 02-11-2012 20:54

Desculti prin Siberia. Asa s-au simtit noaptea trecuta zeci de calatori care au avut ghinionul sa urce in trenul Galati - Iasi. Afara erau -17 grade Celsius, iar instalatia de incalzire din vagoane nu functiona. Situatia drumurilor din tara.

Chiar daca au fost imbracati cu haine groase, dupa patru ore de mers prin frig pasagerii au coborat inghetati tun. Nici un strop de caldura nu au simtit in trenul groazei.

Cand s-au urcat in tren, calatorii s-au mirat de geamurile inghetate bocna. Si-au spus ca abia o fi pornit incalzirea si au asteptat increzatori un val de aer cald. Care n-a mai venit... Dimpotriva, pe masura ce inaintau, se facea tot mai frig.

Disperati, oamenii s-au imbracat cu toate hainele pe care le aveau in bagaje. In tren era mai rau decat afara, in plin ger.

Aproape 40 de lei a costat biletul de tren. Suparati, cativa calatori au strigat la controlor sa le dea banii inapoi, dar nu au primit nici un leu.

Cine este vinovat pentru calatoria de cosmar? Iarna, desigur, cred cei responsabili. Singurul lucru bun in tot drumul a fost ca trenul n-a avut si intarziere. Altfel, calatorii ajungeau direct la spital.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO