S-a trezit cu hotii in casa si a sunat politia. Talharii erau frati

Dată publicare: 11-12-2010 00:00
Dată actualizare: 25-10-2012 00:17


O femeie din Ilfov a tras o spaima zdravana cand s-a intors acasa si a dat nas in nas cu hotii. Nu si-a pierdut insa cumpatul si a sunat imediat la 112.
 

Cei doi hoti, care daduser iama si prin locuinta vecinului, au incercat sa fuga, dar pana la urma au incaput pe mana politistilor. Care au constatat ca infractorii sunt frati.

Tanarul a fost prins de politisti, la cateva minute dupa ce a iesit din casa unei femei din Magurele. Avea planul bine pus la punct. Impreuna cu fratele lui, au luat o scara si, dupa ce si-au parcat masina strategic pe o straduta intunecata, s-au strecurat intr-o curte in care se afla doua locuinte

Femeia a sunat imediat la 112 cand a vazut ca locuinta ei dar si a vecinului au fost sparte. Cei doi hoti au luat-o la fuga spre autoturismul parcat, dar au fost blocati de politisti. Unul dintre ei a reusit initial sa scape

Politistii au adus imediat cainii de urmarire si au pornit dupa fugar. Doua ore mai tarziu, suspectul a fost incatusat si dus la audieri.

Unul dintre suspecti este recidivist si risca sa se intoarca ani buni dupa gratii, unde sa-i tina companie de data aceasta si fratele lui.

Tags: hoti, furturi,


VIDEO PROTVPLUS.RO