Risca sa ramana desfigurat dupa ce o poarta de fotbal a cazut peste el

Ultima actualizare: 12-05-2012 09:00

Un baiat de 15 ani din judetul Satu Mare risca sa ramana desfigurat dupa ce o poarta de pe un teren de fotbal a cazut peste el. Totul s-a intamplat in localitatea Dindestiul Mic, unde adolescentul impreuna cu doi prieteni se jucau pe terenul de fotbal.

Tanarul de 15 ani era in vacanta si impreuna cu cativa amici au mers pe terenul de fotbal. Nu se stie cum, insa poarta grea de fier de cateva tone a cazut peste el si l-a lovit puternic la cap.

Cei doi prieteni l-au dus acasa, insa baiatul a inceput sa se simta foarte rau, asa ca rudele lui au decis sa- l transporte la spitalul din Satu Mare.

Medicii au constatat ca baiatul are o plaga lunga de 7 centrimetri asa ca l-au trimis de urgenta la sectia de neurochirurgie din Baia Mare.

Terenul de fotbal este in administratia primariei din comuna si acum autoritatile fac verificari pentru a afla daca poate fi tras cineva la raspundere pentru incidentul petrecut acolo.

Poarta respectiva se putea prabusi pe oricare dintre copiii care se jucau acolo. DIn fericire medicii spun ca viata baiatului de 15 ani nu a fost nici o clipa in pericol dar ca sa-si revina complet va trebui sa treaca prin mai multe interventii chirurgicale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO