Protestele de la Dragonul Rosu continua! Comerciantii, fara utilitati

Ultima actualizare: 07-09-2012 06:24

Se complica lucrurile la complexul comercial Dragonul Rosu, din Bucuresti, loc in care sute de comercianti au protestat violent acum cateva zile fata de o noua taxa de parcare.

Pentru ca nu s-a stins conflictul, alte sute de oameni refuza sa mai vina la lucru, de frica. In plus, conducerea, care ii acuza pe protestatari ca vand acolo ilegal, a decis sa taie toate utilitatile. Asadar, zece mii de vanzatori, majoritatea cu acte in regula, sufera acum in focarul de infectie.

Complexul comercial in care isi desfasoara activitatea peste 10.000 de comercianti - chinezi, romani, turci, arabi - este intins pe aproximativ 60 de hectare. O mare parte din zona a fost modernizata, insa au mai ramas in jur de 1.000 de chinezi care vand inca in gherete de metal si plastic. Patronii spun ca acestia functioneaza ilegal.

Dupa scandaluri repetate provocate de un grup de chinezi din zona veche, administratia a hotarat sa intrerupa curentul si apa si sa nu mai asigure niciun fel de serviciu pana cand cei care vand acolo fara autorizatii nu vor intra in legalitate.

Intre timp complexul comercial s-a umplut de gunoaie, iar cei care sunt acolo cu acte in regula au de suferit.

Revolta la Dragonul Rosu din Bucuresti impotriva taxei de parcare de 10 lei

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO