Principalul suspect intr-un caz de crima, prins din intamplare!

Ultima actualizare: 08-05-2012 19:55

Politistii din Hunedoara au retinut un tanar in varsta de 25 de ani, pe care il cautau demult pentru furt si si-au dat seama ca el ar fi putut sa o ucida pe femeia gasita moarta, in casa ei din Orastie. 


Femeia a fost strangulata cu propriul sutien, iar apoi ucigasul a incercat sa-i dea foc la casa, pentru a-si acoperi urmele.

Barbatul era cautat din luna martie de politisti, pentru ca avea o condamnare de 3 ani pentru furt calificat. Cand in sfarsit i-au dat de urma, oamenii legii au gasit insa asupra lui si cateva dintre bunurile care disparusera din casa femeii ucise. 

Mai mult, in casa mamei sale din Maramures, dar si in locuintele unor prieteni din Satu Mare, au dat peste aproape jumatate din bijuteriile si electrocasnicele care au fost furate in ziua crimei. Toate acestea i-au facut pe politisti sa il numeasca principalul suspect in acest caz. 

Barbatul nu recunoaste insa nimic si spune ca a gasit toate obiectele. Urmeaza acum ca magistratii Tribunalului Hunedoara sa decida daca ii dau sau nu mandat de arestare pentru omor calificat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO