Marturii socante ale copiilor abuzati, in cazul "Pedofilie in lumea buna"

Ultima actualizare: 09-10-2012 13:53

Tot mai tare se infioara anchetatorii, pe masura ce dau la o parte "perdeaua" in cazul "Pedofilie in lumea buna". Copiii pe care un individ i-ar fi abuzat si i-ar fi dus pe la petreceri cu nume cunoscute, pentru relatii intime, spun prin ce au trecut.


Psihologul care ii are in grija spune ca sunt extrem de afectati. Tocmai de aceea, audierile lor se desfasoara in etape. Stilistul Marian Darta este pana acum singurul mentionat in scandalosul dosar, dar in curand vor aparea si altii, cred investigatorii. In apararea sa, Darta a tinut o conferinta, in care a negat toate acuzatiile.

Numele lui Marian Darta a fost pomenit in acest caz scandalos de catre Misu Nicolae, individul de la care a pornit totul, dupa ce a fost arestat pentru pedofilie.

Suspectul, fost angajat al Directiei pentru Protectia Copilului din sectorul 3, acum reprezentant al unei fundatii pentru copiii despre care anchetatorii cred ca este fictiva, a povestit ca ar fi dus minori la cateva petreceri din lumea mondena. Acolo, anumite personaje ar fi abuzat de ei.

Cei mici, toti din centre de plasament, au fost audiati in ultimele ore. Au dat amanunte importante: cu ce apelative li se adresa Misu Nicolae, "Papusel" ori "Dragutel", ce fel de relatie au avut cu el, ce cadouri primeau in schimbul actelor intime.

Politistii de la Investigatii Criminale cred ca cel putin cinci baieti au fost abuzati de barbat. Avea, insa, un preferat, acum in varsta de 16 ani. El a vorbit la audieri despre primul chef la care l-ar fi dus suspectul de pedofilie.

"Au fost numai barbati, fete nu erau, despre care am inteles ca erau gay. S-a baut mult, Misu s-a imbatat, de fapt toti s-au imbatat. Misu mi-a spus: ce frumos te-ai facut".

La cateva zile, baiatul ar fi ajuns acasa la barbat, intr-o dupa-amiaza cand sotia si fiica acestuia erau plecate. Aici, individul i-ar fi promis ca il duce in tabara daca accepta sa intretina relatii intime cu el. Cel mic ar fi refuzat initial, dar apoi s-ar fi razgandit.

Copiii au mai povestit ca suspectul le transmitea mesaje pline de o dragoste nefireasca. "Mi-e dor de tine... vreau sa-mi petrec noaptea cu tine."

Politistii asteapta si o autorizatie de perchezitie electronica, pentru a putea verifica unitatea de calculator ridicata din casa barbatului, dar si zecile de CD-uri gasite acolo.

Ancheta este, insa, abia la inceput, iar lista persoanelor la dispozitia carora erau pusi baietii urmeaza sa fie completata, cred investigatorii.

Minorii ar fi povestit ca, in urma cu doi ani, intr-o tabara organizata la Eforie Sud ar fi aparut mai multi cantareti cunoscuti, adusi de Misu Nicolae. De asemenea, la un revelion petrecut la munte, persoane din viata publica si-ar fi facut aparitia. Deocamdata, copiii nu au spus mai multe. Vor urma alte si alte interogatorii.

Misu Nicolae este casatorit si are o fata de 18 ani. Barbatul o lua tot timpul pe fiica sa la intalnirile cu baietii de la centrul de plasament, dar nu se stie deocamdata daca tanara avea cunostinta despre relatiile tatalui ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO