O noua ancheta ar putea arunca in aer pretentioasa lume mondena a Capitalei. Politistii de la Investigatii Criminale din sectorul 3 au trimis in arest un individ pe care il acuza ca plasa baietei unor persoane publice cu inclinatii homosexuale.

L-au retinut pe o strada din Bucuresti. Aveau informatia ca a racolat mai multi copii aflati in grija statului, in centre de plasament, pe care apoi ii ducea la petreceri private, unde erau abuzati.

Cel care face valuri si spune ca nume grele din lumea mondena ar fi avut intretinut relatii intime cu minori are 41 de ani. Individul sustine ca la o anumita petrecere a dus un copil pentru placerea unor persoane cu inclinatii homosexuale.

Primul vizat este stilistul Marian Darta, pe care l-ar fi tentat un baiat de 14 ani. Darta jura ca nu s-a atins de acel copil. "Nu e nimic adevarat, l-am cunoscut la ziua de nastere a soferului meu, eram beat pulbere, am stat jumatate de ora, am facut caterinca de toata lumea si am plecat, nu stiu daca era vreun copil cu el", spune acesta.

Barbatul arestat a crescut si el in orfelinat si chiar a lucrat mai bine de un an intr-o astfel de institutie. Superiorii, insa, au realizat ca este prea apropiat de baieti si l-au concediat. Nu a disperat si a pastrat legatura cu fostii colegi.

Incet, incet, asistentii sociali au devenit banuitori. Baietii incepusera sa fie cautati de persoane necunoscute si le povesteau celorlalti copii ca primesc anumite cadouri. Mai mult, au fost si copilasi care au inceput sa fuga din apartament fara sa mai ceara bilet de voie.

In clipa in care a fost retinut, suspectul si-a recunoscut inclinatiile homosexuale. Dincolo de viciu, ar fi plasat cel putin cinci baieti, cred politistii.

Copiii au fost dusi intr-un apartament, unde barbatul a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu ei. Politistii au plecat miercuri seara de acolo cu zeci de CD-uri si fotografii pe care urmeaza sa le analizeze.

Acum, toti minorii sunt consiliati de psihologi, iar "protectorul" lor sta in inchisoare preventiv pentru 29 de zile.