Luptator K1, filmat in timp ce lovea violent un tanar, in plina strada!

19-11-2008 00:00

Acuzatiile il lovesc din toate partile pe un luptator de K1 din Radauti, despre care multi spun ca schilodeste orice persoana care il deranjeaza.

Campionul national la kick-boxing a fost filmat in timpul ultimului incident in care a fost implicat. Victima este un tanar de 25 de ani, care ar fi putut ramane paralizat dupa bataia incasata, spun medicii. Un vecin al ranitului a surprins scenele, devenite acum proba in dosarul intocmit de politisti. 

"Tigrul neimblanzit", cum este poreclit luptatorul de 19 ani, s-ar fi suparat teribil cand un tanar a indraznit sa-i ia apararea unui baiat pe care el voia sa-l bata. Cel care a intervenit in conflict a fost lovit a doua zi in plina strada de Matei Tatar, practicant de kickboxing.  

Luptatorul a avut si ajutoare: tatal sau, care a venit cu o bata de baseball si inca un prieten. Tanarul a fost batut in mijlocul unei strazi circulate. Nimeni n-a avut curaj sa intervina - toti au ocolit speriati zona. 

Tanarul de 25 de ani nu s-a mai putut ridica. Unul dintre cei care l-au batut a venit spre el, chipurile milos, ca sa-i dea sa bea niste apa. Pana la urma, sticla a ajuns in mainile altui luptator, care i-a aruncat-o in cap victimei, batjocoritor.

Ambulanta l-a dus pe tanar direct la spital, unde medicii l-au pus pe jumatate in ghips. Asa va trebui sa stea trei luni. Mai mult, doctorii spun ca are trei vertebre fisurate si a fost in pericol sa ramana paralizat.

Luptatorul acuzat ca l-a schilodit pe tanarul de 25 de ani sustine ca tocmai el ar fi fost victima. "Noi si familia am incercat sa ne aparam, am fost supusi unor amenintari a gastilor de cartier", spune Matei Tatar, temut in Radauti si cunoscut de politisti, care i-au mai facut niste dosare.

"Tigrului neimblanzit" i s-a intocmit dosar penal, la care s-au comasat si celalalte, pentru distrugere, ultraj si lovire. Dupa ultimul scandal, luptatorul de K1 a fost retinut 24 de ore. Apoi, procurorii nu au mai cerut prelungirea mandatului si luptatorul a fost eliberat.


VIDEO PROTVPLUS.RO