Leo de la Strehaia, batut mar si bagat in spital!

Dată publicare: 03-12-2009 00:00
Dată actualizare: 24-10-2012 05:54


Ion Mihai Stelica sau Leo de la Strehaia pe numele de scena a luat o bataie sora cu moartea de la niste barbati. Ultima iesire in oras la restaurant s-a terminat rau pentru el. "Cineva vrea sa ma omoare!", striga acum suferindul.

Are anumite banuieli, mai ales ca cercurile in care se invarte nu sunt tocmai selecte.

A aflat asadar in cel mai brutal mod cu putinta ca nu-l iubeste chiar toata lumea, desi manelisti de top i-au inchinat adevarate ode de-a lungul vremii.

Printul tiganilor a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca, plin de sange. Dupa ce si-a venit in simtiri, medicii i-au permis sa mearga acasa pentru recuperare. Straniu este insa altceva. Nu s-a oprit inainte la politie.

Dansatoarea Jasmine, actuala iubita a lui Leo, a vazut cu ochii ei cum printul e tavalit si isi pierde din glorie. Ii este atat de frica sa nu o pateasca si ea incat tace malc.

Rau-voitorii ar putea sa insinueze ca dupa o mare prietenie Adrian Minune ar putea sa il deteste pe Leo si sa ii faca probleme dupa ce acesta l-a facut de ras in presa si a povestit ca desi i-a dat un avans de 5.000 de euro n-a mai cantat la nunta fiului lui.


VIDEO PROTVPLUS.RO