Jaf la bingo! Hotii au plecat cu 80 000 de lei!

Ultima actualizare: 06-06-2012 10:19

S-a cantat... jaf aseara la sediul din Resita al unei firme care se ocupa de vanzarea biletelor de bingo. Doi indivizi cu fetele acoperite de masti i-au amenintat pe angajati cu un pistol si un cutit si au disparut cu 80 000 de lei.

Cand au ajuns politistii, pe strada nu mai era nici picior de om.

Jaful a avut loc in cel mai populat cartier al Resitei, dar nimeni nu a vazut nimic. Cei doi indivizi cu fetele acoperite de cagule si cu manusi negre au patruns in firma aflata la parterul unui bloc, i-au amenintat pe angajati si au luat toti banii din seif. Cei patru angajati ai firmei au fost inchisi in camera unde se afla seiful, dar imediat au sunat la 112. Pana sa vina Politia, hotii au disparut in noapte. Anchetatorii cred ca jaful a fost dat la pont, mai ales ca indivizii au venit cu putin inainte sa fie predati banii din incasari.

Anchetarii au constatat cu surprindere ca unitatea care vinde bilete bingo nu avea sistem video de supraveghere, nici buton de panica sau paza proprie, ci doar un sistem de alarma impotriva efractiei.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca cineva din interior sa fi oferit informatii despre suma de bani.Cu toate ca politistii au facut cercetari, administratorul firmei sustine ca nu s-a intamplat nimic la firma pe care o conduce.

Este al treilea jaf petrecut in ultimele luni la Resita. In noiembrie, o banca a fost jefuita, iar in decembrie hotii au pradat o sala de jocuri. In ultimul caz, politistii au reusit sa puna mana pe atacatori, iar acum acestia se afla dupa gratii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO