Jaf armat la o banca din Timisoara. Hotii au fugit cu aproape 4000 de lei

Ultima actualizare: 25-10-2012 11:31

UPDATE: Lovitura la o banca din Timisoara, unde doi hoti inarmati au bagat spaima in angajati si intr-o clienta care a fost martora la jaful lor.

 

Miercuri, in jurul orei 11:00, hotii au intrat in forta in agentia bancara, l-au pus la pamant pe paznic si apoi i-au cerut casierei, sub amenintarea pistolului, toti banii. Au reusit sa fuga la final cu 3750 de lei, cat erau prin sertare, pentru ca nu au mai apucat sa deschida si seiful.

Din primele informatii, se pare ca atacatorii au sosit la sediul agentiei bancare cu un scuter si au disparut cu un autoturism care a demarat in printre blocuri.

Erau amandoi mascati, purtau peruci si aveau trase pe fata cagule. Se pare ca jaful nu a durat mai mult de 15 secunde. Banii pe care i-au luat se aflau intr-un sertar. Initial au cerut cheia de la bancomatul de afara, dar femeia le-a zis ca nu o are si nu au mai asteptat apoi sa deschida seiful.

Imediat dupa jaf, agentul de paza a dat alarma la 112. In scurt timp, intreaga zona a fost impanzita de politisti, jandarmi si criminalisti care au izolat perimetrul in care se afla banca.

Politistii au instalat filtre pe bulevardele din zona de sud a orasului si la iesirile din municipiu.

Deocamdata nu se poate vorbi de un cerc de suspecti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO