Au sarit sa salveze o fata de la inec si au fost injunghiati

Ultima actualizare: 05-11-2012 08:52

De la o gluma proasta, s-a ajuns la varsare de sange in judetul Dambovita. Trei barbati au fost injunghiati, pentru c-au incercat sa-i ia apararea unei tinere, pe care niste indivizi au aruncat-o in piscina.

Totul s-a petrecut la un club cu piscina de la marginea orasului Gaesti. Sapte tineri s-au repezit la o tanara si au aruncat-o in apa. Alertat de strigatele de ajutor ale fetei, care nu stia sa inoate, un agent de paza a intervenit.

Situatia a scapat insa complet de sub control. Indivizii l-au atacat pe bodyguard cu cutitul. Martori la scena violenta, doi baieti i-au sarit in ajutor agentului, dar au fost si ei injunghiati.

Ambulanta i-a dus pe cei trei raniti la spitalul din Gaesti. Bodyguardul si inca un tanar au fost transportati ulterior la Targoviste, pentru ca starea lor era grava.

Politistii au pornit in cautarea agresorilor. Doi dintre ei, care aveau si cutit, ar putea fi acuzati de vatamare corporala grava si chiar tentativa de omor.

In schimb, patronul clubului unde a avut loc incaierarea a fost amendat cu 2.000 de lei pentru ca nu a asigurat conditii de securitate corespunzatoare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO