Impuscaturi in Capitala! Trei hoti retinuti dupa ce au atacat o femeie

Ultima actualizare: 14-06-2012 18:08

Focuri de arma au rasunat langa un supermarket din
Bucuresti, pe care si l-au ales sambata drept obiectiv trei hoti cu vechime.


Au pus ochii pe o femeie care terminase cumparaturile si i-au furat geanta in parcare, doar ca politistii care ii filau de ceva vreme nu i-au lasat sa ajunga departe. Dupa o urmarire printre blocuri, agentii au tras de trei ori in aer ca sa-i sperie pe atacatori, le-au pus pistoalele la cap si i-au dus la sectie.

In timp ce femeia isi punea produsele in portbagaj, unul dintre suspecti i-a furat geanta din masina deschisa si a ascuns-o in haina lui. Ceilati doi urmareau operatiunea de pe o banca.

Dupa ce a fost prins, unul dintre fugari a fost dus la masina politiei cu pistolul la ceafa. De acelasi tratament au avut parte si ceilalti doi. La sectie, barbatul care furase poseta a predat-o.

Suspectii sunt clienti vechi ai politistilor sectorului 6, de aceea erau filati. Sunt banuiti ca urmareau masinile din care coborau soferii ca sa scoata bani de la banca sau din ATM-uri, timp in care ei le intepau cauciucurile. Cand oamenii schimbau roata, hotii profitau de neatentia lor si furau tot ce gaseau in autoturisme. Acum sunt dupa gratii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO