El din Romania, ea din Serbia: 2 adolescenti emo au incercat sa se sinucida

10-10-2009 00:00


Doi adolescenti, adepti ai curentului emo, au intins o punte a mortii intre Romania si Serbia. Nu i-a unit iubirea, ci gandurile negre. Inspaimantator este ca baiatul si fata, care s-au cunoscut pe Internet, s-au inteles sa isi ia zilele amandoi.

Tanarul, din judetul Sibiu, a incercat primul. Baiatul in varsta de16 ani a fugit de acasa la Sinaia. A vrut sa moara intr-o padure. Norocul lui a fost ca o localnica l-a gasit mai mult mort decat viu. Langa el, femeia a vazut o sticla in care se afla o substanta toxica.

Adolescentul a fost dus de urgenta la spital, iar medicii au reusit sa-i salveze viata.

Intr-un moment de luciditate, tanarul a vorbit despre planul pus la punct impreuna cu pietena lui de la Belgrad.

Politistii romani si-au anuntat colegii din Serbia. In colaborare cu biroul de Interpol, anchetatorii au gasit si anuntat familia fetei de 17 ani din Belgrad ca adolescenta avea de gand sa se sinucida cu un revolver.

Ce i-a legat pe baiatul de 16 ani din judetul Sibiu si adolescenta cu un an mai mare, din Belgrad? Senzatia ca destinul le-a pregatit o viata amara si fara bucurii.

Adolescentul a crescut pe strazi, trimis la cersit de parintii care pana la urma l-au abandonat la orfelinat. Dupa cativa ani a fost adoptat, dar in ciuda dovezilor de iubire s-a temut ca nici cu noua familie nu ii va fi mai bine.

A intrat pe un forum in care adolescentii vorbeau despre moarte si sinucidere, necazuri si situatii disperate. Aici a cunoscut-o pe fata din Belgrad. Si ea deprimata, cu gand sa renunte la viata. S-au inteles sa moara amandoi, dar iata ca au avut noroc.

Tags: sinucideri,

VIDEO PROTVPLUS.RO