Limbaj socant la gradinita.Educatoare catre copil: te omor daca vii la mine

Ultima actualizare: 11-10-2012 02:34

Asa intelege o educatoare din Bucuresti sa isi faca meseria. Vorbim despre un om cu ani multi de experienta, pe care statul il plateste sa fie un exemplu de urmat.

Nici vorba de asa ceva: cei mici aud in fiecare zi tipete si amenintari de genul "te omor si te dau cu capul de pereti". Cativa parinti au priceput, din fericire, ca prescolarii sunt agresati fizic si psihic. Sustin ca au inregistrat-o pe femeie, iar cazul a ajuns deja in vizorul Inspectoratului Scolar.

17 copii intre 3 si 5 ani par sa fie supusi unui regim de teroare. E grupa mica a gradinitei 111 din Drumul Taberei, zona Favorit, din Bucuresti.

Educatoarea Ioana Dragomirescu, la care fac referire parintii, are 63 de ani, este pensionara si a fost chemata din nou la catedra in toamna.

De curand, parintii au inteles ca cei mici trec prin clipe de groaza. Unii dintre ei ar fi ajuns acasa si cu semne ale unor agresiuni fizice. Oamenii au facut front comun.

In prima instanta, sase parinti si-au retras copiii si au cerut demisia educatoarei. Aceasta a refuzat. Mai mult, spune ca vocea din inregistrari nu ii apartine. Apoi, ca ar fi vorba despre un montaj. Si, mai ales, ca parintii unui copil ar vrea sa ii faca rau.

Directoarea gradinitei, Aura Neagu, cunoaste cazul de cateva zile. Inregistrarile au socat-o. Spune ca, in urma unui consiliu din gradinita, educatoarea a acceptat, initial, sa isi dea demisia. Dupa care s-a razgandit si a venit din nou la cursuri. In paralel, ancheta a inceput in forta.

Copiii care au avut probleme in aceasta grupa vor merge de luni la alta gradinita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO