Lugoj: principalii suspecti in cazul cadavrului transat, lasati liberi

Ultima actualizare: 31-10-2012 02:40

UPDATE: Titu Veliciu, barbatul gasit pe bucati in groapa de gunoi din Lugoj, a fost ucis imediat dupa Craciun. Procurorii au refacut filmul crimei si stiu cu certitudine ca victima a petrecut cu 2 fosti militari, unul din Armata, altul din Politie.

Retinuti initial pentru audieri, cei 2 suspecti au fost eliberati dupa cateva ore pe motiv ca nu sunt gata toate probele impotriva lor.

Anchetatorii sunt de parere ca victima, adica Titu Veliciu, a fost in ultimele zile de viata numai in compania celor doi suspecti. Pe 23 decembrie ar fi dormit acasa la fostul subofiter MAPN, pe 24 la fostul politist, iar in 25 decembrie ar fi chefuit toti 3. Ulterior, Titu a disparut.

Trupul lui fara cap si fara membre avea sa fie gasit la groapa de gunoi din Lugoj 12 zile mai tarziu. Expertii criminalisti sunt de parere ca asasinul l-a ciopartit dupa moarte.

In apartamentul fostului subofiter de armata Marton Arpad, care ramane principalul suspect, desi chiar procurorii l-au eliberat, autoritatile au gasit urme de sange inclusiv printre tacamuri.

Ramane insa de vazut daca grupa sanguina se potriveste cu cea a victimei.

Cazul este uluitor fara doar si poate. In primul rand pentru ca suspectii au fost pana la un punct oameni in banca lor. Unul dintre ei a fost seful garzii de la o unitate militara si a primit diplome de merit pentru activitatea lui. Celalalt a lucrat ca politist de circulatie.

Ambii au cazut in patima bauturii, iar sotiile i-au parasit. La fel a patit si victima. Dupa divort, Titu Veliciu si-a vandut mostenirea primita de la parinti si a ajuns sa doarma pe strazi.

Suspectilor li s-a permis sa plece acasa pana vor fi gata
probele de laborator dar nu au voie sa paraseasca orasul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO