Dorel de Timisoara: au demolat cativa pereti, fara sa le pese de trecatori


Ultimul update: Duminica 20 Mai 2012 11:05
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Pericol imens la Timisoara, unde muncitorii au demolat cativa pereti ai unei cladiri fara sa inchida o strada foarte aglomerata. Bucati mari de beton au cazut pe trotuar si chiar pe sosea, la nici un metru de oamenii care asteptau autobuzul in statie.

 

Muncitorii ridica din umeri, de parca n-ar avea nici o vina: se asteptau ca peretii sa cada in interiorul cladirii, nu in exterior.

Imaginile par desprinse dintr-un film de groaza. Un perete intreg se prabuseste pe strada cu un zgomot asurzitor intr-un nor urias de praf.

Muncitorii care ar fi trebuit sa asigure zona au fugit care incotro. Mormanul de beton a fost cat pe ce sa striveasca masinile care circulau in zona si trecatorii.

Luati la intrebari de politia comunitara, reprezentantii firmei responsabile cu demolarea cladirii au incercat sa minimalizeze incidentul.

Legea obliga firmele care demoleaza cladiri aflate in zone circulate sa opreasca masinile si sa puna bariere care sa tina la distanta pietonii.  Dar muncitorii au lucrat dupa ureche, nu dupa lege. Si nici nu-si dau seama ce dezastru puteau provoca.

Singura sanctiune pe care a primit-o firma care demoleaza cladirea este o amenda de o mie de lei.

Cat pe ce sa fie striviti de o masina de o tona. Au scapat ca prin minune
Pericol. Un depozit cu mii de flacoane de spirt sanitar a luat foc
Unde tai si unde crapa... Au doborat un pom de 7 m direct peste 2 masini
VIDEO PROTVPLUS.RO