Cumparaturile pentru Mos Nicolae, intrerupte de o alarma cu bomba!

Dată publicare: 06-12-2008 00:00
Dată actualizare: 02-11-2012 03:36


Mos Nicolae a ajuns mai tarziu in Buzias, un oras din Timis, din cauza unui avocat uituc. Barbatul si-a uitat servieta la intrarea intr-un magazin, iar cei care au vazut-o s-au temut sa nu aiba inauntru vreo bomba, asa ca au sunat la 112.

Am iesit sa alung niste copii care cersesc prin fata si am vazut geamantanul. Am asteptat 20 de minute, ca am crezut ca e un client care l-a lasat. Nu a iesit nimeni, asa ca am anuntat politia
Maria Birigel, agent paza

Magazinul, cel mai mare din oras, a fost inchis mai bine de o ora si zeci de clienti s-au indreptat spre casa, fara sa fi cumparat cadouri pentru cei dragi. 

Un agent de paza vigilent a observat geanta si a sunat la 112. In scurt timp, au ajuns fortele de ordine, care au blocat strada si au inchis magazinul.

In cele din urma, la fata locului a sosit sotia celui care a uitat geanta, un avocat din oras. Le-a spus politistilor ca barbatul ei a fost atat de grabit sa vina acasa, incat nu si-a dat seama ca a uitat servieta.

Agentii SRI au verificat geanta si i-au inapoiat-o proprietarului uituc. Acesta ar putea fi amendat, la finalul cercetarilor.


VIDEO PROTVPLUS.RO