Cristian Cioaca, acuzat ca i-a furat Elodiei lucrurile


Ultimul update: Duminica 30 Septembrie 2012 22:18
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri actuale

Politistul Cristian Cioaca este acuzat de parintii Elodiei ca i-ar fi furat acesteia hainele de blana si bijuteriile. Cioaca risca sa se aleaga acum cu un nou dosar penal!

Au disparut toate bunurile ei, atat din apartamentul pe care il imparteau cei doi soti, cat si din cabinetul de avocatura, striga rudele disparutei. 

Saptamana trecuta, mama Elodiei a intrat in apartamentul in care locuiau Cioaca si Elodia si n-a mai gasit nimic din bunurile fiicei sale. 

Haine, pantofi, posete, parfumuri si bijuterii - toate disparusera. Aceeasi situatie si la cabinetul de avocatura al femeii, sustine familia Ghinescu. Rudele Elodiei i-au cerut socoteala politistului, dar acesta nu le-a dat niciun raspuns. 

Prin urmare, mama avocatei a facut plangere la Parchet, iar Cioaca va fi chemat de procurori sa lamureasca disparitia obiectelor. Daca va fi gasit vinovat de ceea ce se numeste "furt intre soti", politistul Cristian Cioaca poate primi si 12 ani de inchisoare. 

Aceasta noua acuzatie vine dupa alte doua dosare deschise pe numele lui: in primul este acuzat de omor, iar in cel de-al doilea de violarea corespondentei Elodiei.

Cioaca vrea discretie! Procesul de divort se desfasoara cu usile inchise!
Dovezi noi in cazul Elodia!
Portret www.protv.ro: Elodiu lui Cioacă
VIDEO PROTVPLUS.RO