Crater in faleza: "In urma ploii si a zapezii, domeniul public s-a surpat!"

Ultima actualizare: 17-06-2012 04:07

UPDATE: Cineva trebuie sa faca o fotografie, sa vada toata lumea cat de jalnici suntem. Asa au gandit zeci de oameni din Galati, cand au aflat ca s-a surpat faleza.

Un crater urias a rasarit duminica seara in asfalt, in jurul unui canal. Grav este ca pe acolo trec masini, iar daca vreun sofer ar fi avut ghinionul sa se afle in zona in clipa fatidica ar fi cazut ca intr-o prapastie.

In urma ploii si a zapezii domeniul public s-a surpat. Acum facem expertiza tehnica sa vedem care sunt cauzele si sa stabilim solutiile pentru remediera si aducerea falezei superioare la stare initiala.
Nita Podaru, director Apa Canal Galati
Doar o intamplare fericita a facut ca nicio masina sa nu treaca pe faleza in secunda in care asfaltul s-a surpat primejdios. Desi zona a fost izolata la repezeala, cu niste benzi de plastic, localnicii tot s-au adunat sa vada cea mai mare groapa din oras.

Angajatii de la regia de apa au masurat adancimea capcanei si au aflat ca are 8 metri. In rest...vina intreaga o poarta desigur iarna.

Cum si luni a nins la Galati, autoritatile au anuntat ca faleza ramane blocata si ca vor amana lucrarile de reparatii. Cu alte cuvinte, pana vor pune ei nisip in groapa poate se umple cu... zapada.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO