Batrana de 83 de ani, ucisa pentru 1.100 de lei!

Ultima actualizare: 10-10-2012 04:56

O crima infioratoare starneste indignare dar si spaima intr-un sat din judetul Mures! Criminalistii au fost chemati sa ancheteze moartea unei femei de 83 de ani, care a fost talharita si ucisa cu sange rece, in propria casa.

Si-a dat ultima suflare, strangulata de hotul care i-a luat din locuinta cam 1.100 de lei, adica banii stransi din pensie. Apoi, s-a facut nevazut.

Vecinii batranei spun ca au inceput sa-si faca griji cand si-au dat seama ca, de vreo doua zile, femeia nu mai iesise din casa. Unul dintre i-a facut o vizita, sa vada daca se simte bine. Cand a deschis insa usa casei batranei, a incremenit.

Inspaimantati, vecinii au chemat imediat politia.

Cadavrul femeii a fost ridicat duminica seara de medicii legisti pentru autopsie, iar anchetatorii depun acum eforturi sa refaca filmul crimei. Ei incearca, de asemenea, sa afle si daca este vorba despre unul sau mai multi hoti.

Satenii in schimb nu mai au liniste, mai ales ca, in urma cu o saptamana, o familie de varstnici din aceeasi localitate a fost atacata de doi indivizi. Acestia au spus victimelor ca trebuie sa repare ceva la reteaua electrica. Le-au furat insa celor doi batrani 1.300 de lei.

Politistii iau in calcul si varianta ca batrana de 83 de ani a fost atacata de aceiasi indivizi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO