Copilarie distrusa! Violata la numai sase ani de propriul unchi

28-11-2008 00:00

O fetita de sase ani din judetul Galati a fost violata cu salbaticie de fratele mamei sale, care ar fi incercat anul trecut s-o violeze si pe sora ei mai mare.

M-am intors, am auzit-o pe fetita cum striga, tati, tati. M-am intors si l-am vazut pe el cum fugea. Fetita striga: tati m-a violat Costel!
Tatal fetitei

Nimeni nu a stiut asta pana acum, pentru ca fata s-a temut sa vorbeasca. Pretul l-a platit chiar sora ei, care poate ramane cu sechele pe viata. Tatal a ramas ingrozit cand si-a vazut copila pe jumatate dezbracata si plina de sange.

Cu ultimele puteri, fetita a reusit sa-i povesteasca parintelui calvarul prin care a trecut. Socul mai mare a fost cand i-a spus tatalul sau ca cel care a agresat-o este chiar unchiul ei in varsta de 32 de ani.

Politistilor nu le-a fost greu sa dea de urma individului. Barbatul s-a ascuns intr-o padure din apropiere. Violatorul a fost arestat pentru 29 de zile.

Barbatul risca ani grei de inchisoare daca va fi gasit vinovat. Urmeaza ca oamenii legii sa stabileasca daca va fi deschis un dosar si pentru acuzatia de tentativa de viol petrecuta anul trecut.

Tags: viol, fetita, unchi, galati,


VIDEO PROTVPLUS.RO