Certificate medicale contra cost, intr-un centru medical din Cluj


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 05:05
Data publicarii: Miercuri 24 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri actuale

Pentru 80 de lei ajuta pe oricine sa obtina, in mai putin de un minut, certificatul necesar pentru permisul de conducere sau port-arma. Numai anul acesta au avut peste 8000 de clienti. Cati sunt cu adevarat sanatosi nu se stie. Material cu camera ascunsa

Inchipuiti-va un epileptic pe care il apuca crizele la volan. Cate pagube si materiale si umane poate face intr-un trafic ultraaglomerat cum este cel al Clujului?"
Dan Florian, sef servicu Inmatriculari si Permise Auto Cluj


In mod normal, fiecare persoana care solicita certificat medical pentru obtinerea permisului de conducere sau port-arma trebuie examinata de specialisti. Acestia lipsesc insa din cabinete si asistentele fac toata treaba.

Situatia este foarte grava: din cabinet pot iesi adevarate pericole pentru soselele Romaniei. Nimeni nu stie cati dintre solicitanti sunt cu adevarat sanatosi.

O intreaga retea bine pusa la punct: medicii care le dau parafa asistentelor si le lasa sa semneze in locul lor si instructori auto care trimit "clienti" centrului medical.

Toata lumea castiga asadar: instructorii auto, medicii care nu trec pe la cabinete dar primesc bani, administratorul centrului si angajatele lui.

Intrebati despre afacere, doctorii s-au aratat revoltati si au sustin ca nu stiu nimic. Risca insa retragerea autorizatiei de libera practica si sunt cercetati pentru fals privind identitatea si luare de mita.

Si asistentele si admistratorul centrului medical vor da socoteala pentru fals, uz de fals, dare de mita si evaziune fiscala.
Centrul a fost inchis, iar societatea risca 40 de mii de lei amenda.


VIDEO PROTVPLUS.RO