Becali i-ar putea plati 150.000 de euro "diavolului impielitat" Pavel Corut


Ultimul update: Sambata 06 Octombrie 2012 21:49
Data publicarii: Miercuri 03 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Cruciada lui Gigi Becali impotriva lui Pavel Corut l-ar putea costa 150.000 de euro pe finantatorul Stelei. Atat i-a cerut in instanta scriitorul, drept despagubiri pentru ca miliardarul l-ar fi numit "diavol impielitat".


Razboiul dintre cei doi a continuat insa si ieri, cu sare si piper, la emisiunea Happy Hour.

Gigi Becali s-a facut foc si para cand a auzit ca Pavel Corut nu crede in existenta lui Iisus Hristos.

De cealalta parte, Pavel Corut n-a raspuns potopului de vorbe grele aruncate de Gigi Becali, dar nici nu da semne ca asteapta Judecata de Apoi pentru dreptate. Pur si simplu, l-a dat in judecata pe finantatorul Stelei.

Becali sustine insa ca nu se teme de proces.

Daca intre Gigi Becali si Pavel Corut nu pare sa fie cale de reconciliere, lucrurile stau cu totul altfel in familia Columbeanu. Tot la Happy Hour, Irinel Columbeanu a dezvaluit ca, in ciuda zvonurilor, nu s-a certat cu sotia lui, Monica. In plus, a dat cartile pe fata in problema asa-zisului divort.

Zvonurile despre un eventual divort au aparut dupa ce, in presa, au fost publicate fotografii care o infatisau pe Monica Columbeanu la bratul altor domni. Mai mult, pe internet a aparut si un filmulet erotic, despre care s-a afirmat ca ar avea-o ca protagonista pe Moni. Sotii Columbeanu spun insa ca barfele nu i-au afectat.

Becali vrea in PDL sau PNL: Crin imi place, pe Basescu ni l-a dat Dumnezeu
Gigi Becali, ciobanas cu 30 oi, 5 miei, o vaca. Vezi cum arata gospodaria
George Becali vrea sa cada la pace cu cei care i-au furat masina
VIDEO PROTVPLUS.RO