Gigi Becali, liber la campanie in tara si peste hotare!

Ultima actualizare: 04-07-2012 09:55

UPDATE: Candidatul Gigi Becali poate cutreiera tara in lung si in lat si are voie sa mearga chiar si peste mari si tari. Dar numai pe timpul campaniei pentru europarlamentare si doar pentru actiuni electorale.

Asta a decis chiar judecatoarea care l-a arestat preventiv si i-a respins apoi cererea de revocare. Joi insa, a hotarat ca acel control judiciar riguros, care nu ii permitea lui Becali sa iasa din Bucuresti si Ilfov, trebuie sa fie "mai putin restrictiv".

Miliardarul este multumit, si nu prea! Ar fi vrut sa vada si finala Champions League, la Roma, si sa traga o fuga pana la Dubai pentru niste afaceri.

In cele 30 de minute cat a durat deliberarea, Gigi Becali a fost destul de agitat. A incercat sa isi gaseasca linistea strangand in mana nelipsitele matanii. Apoi si-a platit cu bani gheata o parte dintre avocati.

Decizia judecatorului de a-i permite sa participe la actiunile electorale pentru alegerile europarlamentare este fara echivoc. Nu insa si definitiva. Procurorii pot contesta decizia la Tribunal.

Joi, miliardarul a respins si acuzatia ca apropiatii sai i-ar fi propus interlopului Sandu Geamanu sa-i dea un milion de euro pentru a-i convinge pe cei trei hoti ai masinii sale sa isi retraga acuzatiile de sechestrare, care au dus la arestarea sa preventiva. Soarta lui Gigi Becali va fi decisa la Tribunal, dar dupa debutul oficial al campaniei electorale.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO